Om tømrerfirmaet Anders Tømrer ApS

Tømrerfirmaet Anders Tømrer ApS er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, med en åben og konstruktiv dialog, kunde og firma imellem. Firmaet har adresse i Tinning midt mellem Sabro, Hinnerup, Hammel, Hadsten og i tæt opland til Århus og Randers.

I starten af 2015 stiftede jeg, tømrermester Anders Peder Stig Jacobsen, tømrerfirmaet Anders Tømrer ApS. Med 20 års erfaring fra tømrerfaget og en uddannelse som bygningskonstruktør har jeg en bred viden om konstruktioner, love og regler inden for byggeri og håndværk.

Gennem min uddannelse og erfaring, er jeg i stand til at yde en god rådgivning til dig som kunde, om hvilke løsninger der ”passer” til dit hjem og bedst kan betale sig.

Jeg går meget ind for begrebet ”konstruktiv træbeskyttelse”, hvilket bl.a. bygger på gode gamle håndværkstraditioner, jeg kender kravene i bygningsreglementet og har et godt materialekendskab, også til miljøvenlige materialer og bæredygtigt byggeri.

Jeg sætter en ære i, at det håndværk jeg udfører, bliver smukt og solidt, samt at det lever op til dine forventninger. Derfor gør jeg meget ud af en grundig rådgivning, også inden arbejdet går i gang, så der opnås en fælles forståelse af, hvordan arbejdet skal udføres.

Min målsætning er at levere et veludført stykke arbejde, for derigennem at skabe basis for langvarige og bæredygtige relationer til mine kunder.

Jeg udfører alle mindre og mellemstore tømreropgaver, gerne som medbyg, læs mere under arbejdsområder.

Som din ekstra sikkerhed er Anders Tømrer ApS medlem af dansk byggeri, og mit arbejde er omfattet af byg – garantiordning. Læs mere her.
Angående garanti for byggematerialer er det disses produktgaranti, der er gældende, derfor anvender jeg byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører.