Ombygning / tilbygning

1a Billede til arbejdsområder ombygning tilbygningOmbygning:
Når huset bliver ældre, eller familien vokser, kan der blive behov for at ændre på husets rum og disses fordeling.
Jeg har stor erfaring med ombygning/ændring af enfamiliehuse, rum, lejligheder o.l. fra tidligere udført arbejde i Århus og det øvrige Østjylland.
Anders Tømrer ApS kan opsætte nye skillevægge, nye lofter, bygge hems i børneværelset, få dagslys ind i centrum af boligen via ovenlys, inddrage garage eller uudnyttet loftrum til bolig, udskifte køkken, bryggers, bad og meget mere.

Tilbygning:
Hvis du har et pladsproblem i din bolig, men ikke ønsker at flytte fra huset, området og de gode naboer, så kan en tilbygning eller evt. en udestue være en god og langsigtet løsning.
Det er en rigtig god ide at sikre, at byggematerialer, farver og stil på en tilbygning harmonerer med det eksisterende hus, samt at energiforbedringer og krav til disse bliver overvejet nøje.
En tilbygning kræver en byggetilladelse, som skal være på plads, inden man går i gang med arbejdet. Jeg kan hjælpe med råd og vejledning.
Jeg udfører arbejde for kunder i Østjylland bl.a. i og nær Sabro, Hinnerup, Hammel, Hadsten samt mellem Silkeborg, Århus, Skanderborg og Randers.

Bæredygtigt byggeri:1 Billede til arbejdsområder ombygning tilbygning IMG_4590
Jeg har fra tidligere ansættelser erfaring med bæredygtigt byggeri i miljøvenlige materialer. Bl.a. har jeg arbejdet ved Andelssamfundet i Hjortshøj.
Som faglært tømrer med interesse for træ, kender jeg fordelene og ulemperne ved brug af de forskellige naturlige træsorter i byggeri. F.eks. gran, fyr, lærk, eg, robinie osv.
Kontakt mig hvis du ikke vil have trykimprægneret træ i dit byggeri.

Mindre opgaver:
Også de mindre tømreropgaver som udførelse af træterrasser, udhuse, carporte, brændeskure, plankeværker osv. er opgaver, jeg sætter pris på at udføre, og har meget erfaring i.

Indvendig Tømrerarbejde

Gulvarbejde:Reference c
Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. Ved at vælge et godt og solidt trægulv får man rene linjer, ro og rummelighed. Kort sagt; et ægte trægulv giver huset sjæl.
Som rigtig tømrer er træ mit foretrukne materiale. Det er smukt, bæredygtigt og solidt.
Hvad enten du vælger et massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller eg eller måske et skibsplankegulv i teak, har Anders Tømrer ApS den nødvendige erfaring til at udføre arbejdet.
Jeg sørger for, at undergulvet er stabilt og plant, og lægger både trægulve på undergulve uden gulvvarme, oven på gulvvarme i betongulve, men også på lette træbjælkelag med gulvvarme, hvor jeg sørger, for at konstruktionen og valget af trægulv er korrekt.

Køkken bad og inventararbejde:
Med 20 års erfaring som tømrer i bagagen har jeg også monteret mange køkkener. Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, er det vigtigt at få det til at fremstå funktionelt og elegant.
Anders Tømrer ApS laver små istandsættelser af eksisterende køkken. Ligeledes monterer jeg færdigproducerede køkkener samt bad og tilretter dem, så de passer til dit hjem. Og står selvfølgelig klar med rådgivning om stil og funktionalitet inden opstart. Også specialløsninger til opbevaring i skunke og indbyggede skabe på 1. salen med skrå vægge udfører jeg (se referencer).
Jeg udfører arbejde for kunder i Østjylland bl.a. nærområdet Sabro, Hinnerup, Hammel, Hadsten samt Århus, Randers, Skanderborg og opland.

Døre & vinduer

3 Billede til arbejdsområder døre og vinduerJeg kan rådføre dig i fordele og ulemper ved de vinduer, du ønsker, så du vælger netop de vinduer der passer bedst til dit hjem og dine ønsker i forbindelse med vedligeholdelse, energi, lyddæmpning og sollys.

Anders Tømrer ApS kan tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende vinduesfabrikanter. Deriblandt Outrup, Danske vinduer og døre, Ideal Combi og Velux tagvinduer som kan leve op til de nye energikrav.

Når vinduerne er isat, er jeg en erfaren fugemand, både hvad angår traditionel fugemasse og med Ilmod-bånd, så jeg kan levere et færdigt stykke arbejde for dig.

Hvis vinduesrammer eller dørkarme kan holde nogle år endnu med en veludført reparation/udlusning af kernetræ, er jeg naturligvis også klar på det.
Jeg udfører arbejde for kunder i Østjylland bl.a. i og nær Sabro, Hinnerup, Hammel, Hadsten samt i og nær Århus, Skanderborg og Randers.

Tagarbejde & energiforbedringer

Tagarbejde:4 Billede til arbejdsområder tagarbejde og energiforbedringer
Et godt tag er ligeså vigtigt som husets fundament, og udgør samtidig en særdeles vigtig del af husets fremtoning.
Tagarbejde kræver erfaring for at opnå det bedste resultat, og denne erfaring, hvad angår udførsel, materialer og valg af disse, har jeg opnået gennem mange år i branchen. Derfor kan jeg rådgive dig om, hvilke fordele og ulemper der er for det tag du påtænker til dit hus og din tagkonstruktion.
Skal det være nye tagsten af tegl eller beton, et eternittag, ståltag, skifertag eller evt. et tagpaptag med listedækning? Hvilken type undertag eller underlag er mest velegnet? Det er alt sammen spørgsmål, hvor det er meget vigtigt at træffe det rigtige valg.

En udskiftning af et tag er en oplagt mulighed for at tilføre mere dagslys til sin bolig, jeg monterer gerne en kvist (se referencer), en tagterrasse eller ovenlysvinduer i dit nye tag.
Ligeledes kan jeg udføre et tageftersyn, hvor jeg gennemgår jeres tag for eventuelle utætheder i form af knækkede tagsten, utætte skotrender, utætte tagrender eller manglende ventilation. Bliver disse fejl udbedret i tide, kan det være en rigtig stor besparelse.
Jeg udfører arbejde for kunder i og ved de mindre byer Sabro, Hammel, Hinnerup og Hadsten samt Århus, Skanderborg og Randers (Østjylland).
I dag kan man nærmest ikke udskifte sit tag, uden at det er et krav og i øvrigt også sund fornuft, at man samtidig energiforbedrer det. Jeg kender til kravene på tagområdet.

Energiforbedringer:
En energiforbedring af ens hus er en investering, der vil tjene sig ind igen på sigt. Øger du f.eks. din isoleringstykkelse på loftet fra 100 mm til 300 mm, kan du i mange tilfælde spare over 5000 kr. om året på varmeregningen, og du øger også salgsværdien af dit hus.
Ved mange typer af renovering, f.eks. en facaderenovering er det derfor nærmest en selvfølge at tænke energiforbedring ind i opgaven, og når man efterisolerer, opnår man samtidig et bedre indeklima og en bedre komfort i sit hjem.
Jeg er i stand til at udføre en god og effektiv isolering i traditionelt mineraluld eller glasuld, samt miljøvenlig isolering som træfiberbatts og hørisolering. Ved indblæsning af granulat i form af f.eks. papiruld har jeg andre dygtige samarbejdspartnere, jeg kan henvise til.

Forsikringsskader

5 Evt billede til forsikringsskader 3 stk ved siden af hinanden nederst(2)Når uheldet er ude, kan du trygt kontakte Anders Tømrer ApS. Jeg udbedrer de fleste typer af bygningsskader. Du kan ved akutte skader kontakte mig med det samme, ellers tager du kontakt til dit forsikringsselskab og derefter mig, så besigtiger jeg skaden og kommer med et tilbud, hvorefter forsikringsselskabet godkender tilbuddet, og så er vi klar til at gå i gang.

Anders Tømrer ApS repræsenterer ingen forsikringsselskaber, men varetager forsikringstagerens interesser, fra arbejdets start til arbejdet er afleveret.

Jeg udfører arbejde for kunder i de mindre byer Hammel, Sabro, Hinnerup og Hadsten samt Århus, Skanderborg, Randers og opland.